Het team

Ons team bestaat uit een groep familieleden en vrienden.

Ad van den Broek (chauffeur)

Ik doe mee omdat…

Anne Schless (loper)

Ik doe mee omdat ik dit een bijzondere en mooie manier vind om mijn steentje bij te dragen aan het goede doel. Ik loop voor degenen die dat niet meer kunnen en voor degenen die deze verschrikkelijke ziekte overleefd hebben.

Je kan mij wakker maken voor ijsjes en snoepjes.

Antoinette Gobbens (voorbereiding)

Ik doe mee voor de saamhorigheid in de familie en er dus met zijn allen er echt voor te gaan.

Je kan mij wakker maken voor een goed geldbedrag voor het team “Ut loopt op Rollekus”.

Cecile Creusen (fietser)

Ik doe mee omdat omdat er in mijn naaste omgeving steeds meer mensen lijden of hebben geleden aan kanker.
Op deze manier kan ik mijn steentje bijdragen aan het draagbaar maken van het ziekte proces van alle kanker patiënten.
Daarnaast vind ik het super dat we dit met onze familie en vrienden samen doen.

Je kan me altijd wakker maken voor een mooie fietstocht.

Daan Quaijtaal (loper)

Ik doe mee omdat…

Eveliene Quaijtaal (loper)

Ik doe mee omdat ik twee jaar geleden als vrijwillig ben mee geweest en ik vond het enorm gezellig. Daarnaast vind ik het doel enorm vet en wil ik hier natuurlijk aan mee deelnemen.

Je kan mij altijd wakker maken voor een leuk tripje of een goed bord spaghetti.

Femke Nieuwstraten (masseur)

Ik doe mee omdat…

Fleur van Zandvliet (catering)

Ik doe mee omdat ik van dichtbij heb meegemaakt wat kanker met mensen kan doen en dat is toch wel de belangrijkste reden. Daarnaast vind ik het een erg mooi initiatief om dit samen met een grote familie en vrienden te mogen meemaken.

Je kunt mij ’s nachts beter niet wakker maken, maar als vrienden of familie dringend mijn hulp nodig hebben, zal ik altijd voor ze klaarstaan.

Frederique Schless (fietser)

Ik doe mee omdat ik het een bijzonder evenement vind. Ik heb 5 jaar lang langs de zijlijn gestaan om andere deelnemers binnen te halen op de Coolsingel, en het leek me een mooie bijdrage en goed doel om zelf ook een keer mee te doen. Daarnaast is het natuurlijk bijzonder dat we dit samen als familie kunnen doen.

Je kan mij altijd wakker maken voor eigenlijk niks, laat mij maar lekker slapen…heerlijk! Maar als je me wakker maakt, dan zal ik een hele goede reep chocola nooit afslaan. Wakker gemaakt worden om te gaan reizen, daar zeg ik ook geen nee tegen.

Henk van der Velde (loper)

Ik doe mee omdat ik na vele jaren bestuur en voorzitter eindelijk een keer wil meelopen.

Je kan mij altijd wakker maken voor een motorritje!

Huub Gobbens (loper)

Ik doe mee omdat in mijn omgeving mensen kanker hebben (gehad) of er aan zijn overleden. Dit motiveert mij extra om deze sportieve uitdaging aan te gaan. Daarnaast lijkt het mij een bijzondere ervaring om dit met de familie te kunnen doen.

Je kan mij altijd wakker maken voor een speciaalbiertje met een lekker hapje.

Ien Biesot (catering)

Ik doe mee omdat mijn zus door kanker is overleden in 1986 en die vorm van kanker 20 jaar later door onderzoek genezen kan worden, dank zij o.a. geld dat is opgehaald door de Roparun en ook uit respect voor al die mensen voor mij die belangenloos deze superprestatie neerzetten. Ik wilde al heel lang weten wat de Roparun doet en daar kan ik nu achter komen.

Je kan mij altijd wakker maken voor zalig eten als een broodje paling of zuurkool met zuurkoolspek en uitgebakken spek!

Ineke van der Vliet (loper)

Ik doe mee omdat want meedoen aan de Roparun stond al een tijdje op mijn “to do list”. Ik hou van hardlopen en ook van uitdagingen…laat de Roparun dat nu allebei bieden! Daarbovenop komt dan ook nog het doel waarvoor we deze uitdaging aangaan. Daar loop ik graag een rondje extra voor.

Ik kan mij altijd wakker maken voor een lekker vers zacht gekookt eitje van onze kippen.

Jacques Quaijtaal (fietser)

Ik doe mee omdat we samen met familie en vrienden tijd vrij maken om ons via een prestatieloop in te zetten voor kankerpatiënten. Daarnaast heb ik als ex-kankerpatiënt ervaren dat de steunen van andere mensen enorm belangrijk is.

Je kan mij altijd wakker maken voor een bamihapje.

Jolanda van der Velde (loper)

Ik doe mee omdat ik eindelijk na 27 jaar de Roparun als deelnemer kan meemaken.

Je kan mij altijd wakker maken voor de kleinkinderen!

Kees Gobbens (chauffeur)

Ik doe mee omdat ik wil samen werken aan “het goede doel” met in gedachten de vele familieleden & vrienden die te maken hebben gekregen met kanker.

Laat mij maar lekker slapen…

Kees Quaijtaal (chauffeur)

Ik doe mee want het is haast een maatschappelijke verantwoordelijkheid je in te zetten voor je medemens. Iedereen maakt voor zichzelf daarin een keuze.

Ik wil het liefst nergens voor worden wakker gemaakt.

Manon Quaijtaal (catering)

Ik doe mee omdat…

Manon Schellekens (masseur)

Ik doe mee omdat…

Marcel van der Vliet (loper)

Ik doe mee omdat ik vind het mooi om naar een uitdagend doel toe te werken en de Roparun is in allerlei opzichten een geweldig doel!

Het is niet aan te raden mij ’s nachts wakker te maken en mij met vragen te bestoken…

Marian Quaijtaal (catering)

Ik doe mee voor het goede doel. Om het verschil te maken voor al die mensen die te maken hebben met kanker. Ik doe ook mee voor het evenement. Dit is voor mij heel speciaal omdat we het samen met familie en vrienden doen.

Ik vind het heerlijk om de hele nacht door te slapen. Maar als er iemand hulp nodig heeft, dan mag je me wakker maken!

Marieke Horsten (ondersteuning)

Ik doe mee omdat ik ook helaas in mijn naaste omgeving met de ziekte kanker te maken heb. Tijdens mijn werk als diëtiste heb ik het afgelopen jaar niet alleen volwassenen maar ook kinderen met kanker een klein stukje in zijn/haar behandeling mogen helpen. Ik heb gemerkt dat het kleine stukje wat jij voor hen kan betekenen van onschatbare waarden is. Maar.. veel kleine stukjes bundelen geeft pas steun in de strijd tegen kanker!!
Samen met heel veel andere teams wil ik dan ook mijn kleine stukje bijdragen om uiteindelijk met zijn alle een heel mooi resultaat te bereiken!

Je kan mij ’s nachts wakker maken voor geitenkaas!

Mark Bunt (reserve loper)

Ik doe mee omdat…

Martijn Burm (reserve loper)

Ik doe mee omdat ik persoonlijk altijd al eens een loopwedstrijd willen heb mee maken en daarin op zoek te gaan naar mijn eigen grenzen en vooral mogelijkheden. Dat ik daarbij het goede doel kan steunen werkt als een enorme motivatieboost! We mogen met zijn allen best eens wat meer voor andere doen! Daarom loop ik de Roparun!

Liever ’s nachts niet wakker maken, maar als je het moet, doe dan maar voor een gezellig feestje.

Mees Gobbens (loper)

Ik doe mee om met de familie een geweldig bedrag op te brengen voor het goede doel! En mezelf te leren kennen tijdens de eenzame trainingen naar de roparun toe!

Je kan mij ’s nachts wakker maken voor goede woordgrappen.

Mischa de Barbanson (masseur)

Ik doe mee omdat ik graag iets bijdragen wilt aan een betere wereld en vind dit een mooie manier. Zoals bijna iedereen volgens mij, heb ik van dichtbij met de ziekte kanker te maken; mijn vader is er aan overleden, mijn zoon en een aantal vriendinnen hebben de ziekte overwonnen. Tijdens mijn werk ontmoet ik veel mensen die de ziekte hebben/hadden en ervaar ik wat dit teweeg brengt. Als je hulp krijgt tijdens het strijden met en tegen kanker is dat super fijn!! Laten we een mooie prestatie neerzetten en hopelijk een goeie duit in het zakje doen.

Je mag mij ’s nachts liever niet wakker maken maar als het dan toch gebeurt, graag met een groep gezellige mensen met goeie humor en een frikandel speciaal. Oh ja en ABBA muziek.

Pieter Quaijtaal (reserve loper/fietser)

Ik doe mee omdat…

Theo Quaijtaal (fietser)

Ik doe mee omdat ik ben besmet met het Roparun virus. 2 jaar mocht ik als directeur deel uitmaken van de Roparun organisatie. Het enthousiasme en de passie waarmee 450 vrijwilligers en ruim 8000 deelnemers hun vrije tijd opgeven om geld op te halen om de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen met kanker heeft mij diep geraakt. Ook ik heb meerdere verhalen over familie en vrienden met kanker. Via Roparun wil ik in 2019 een steentje bijdragen om het leven van deze mensen net iets dragelijker te maken.

Ik word liever niet ’s nachts wakker gemaakt. Ik ben niet de aller vrolijkste als ik word gestoord in mijn slaap. Maar je kunt mij ’s nachts wakker maken voor een goed bord Italiaanse pasta. Familie en vrienden mogen mij ’s nachts altijd bellen als ze mijn ondersteuning nodig hebben.

Wendy-Jane Quaijtaal (teamcaptain)

Ik doe mee omdat ik vorig jaar als vrijwilliger meegedaan aan de Roparun en dat was fantastisch Een geweldige ervaring die ik komende Roparun als teamlid met familie en vrienden wil delen.

Je kan mij altijd wakker maken voor dropjes!

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑